Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Bosch ilmalämpöpumppu

Bosch valmistaa monenlaisia ilmalämpöpumppuja eri käyttötarkoituksiin ja -olosuhteisiin. Yleisesti ottaen Bosch ilmalämpöpumput ovat laadukkaita ja energiatehokkaita, ja ne tarjoavat monia ominaisuuksia, kuten älykkään ohjauksen ja hiljaisen käytön.

Boschin ilmalämpöpumppumallistoon kuuluu esimerkiksi Split-mallit, joissa sisä- ja ulkoyksiköt ovat erillisissä osissa. Nämä mallit soveltuvat erityisesti asennettavaksi makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Bosch valmistaa myös monoblock-mallisia ilmalämpöpumppuja, joissa kaikki osat ovat yhdessä paketissa. Nämä mallit ovat yleensä helppoja asentaa ja soveltuvat hyvin esimerkiksi varastoihin ja muihin tiloihin, joissa on suurempi lämmitystarve.

Boschin ilmalämpöpumput ovat yleisesti ottaen suhteellisen hiljaisia ja energiatehokkaita, mikä voi olla tärkeä tekijä kotitalouksissa, joissa halutaan säästää energiaa ja samalla pitää lämpötila miellyttävänä. Lisäksi Boschin ilmalämpöpumput sisältävät usein erilaisia älykkäitä toimintoja, kuten Wi-Fi-ohjauksen ja etävalvonnan, joiden avulla käyttäjä voi hallita lämpötilaa ja seurata ilmalämpöpumpun toimintaa helposti ja vaivattomasti.