Olemme avoinna arkisin klo 9-18

HR-Ikkunat Oy

HR-Ikkunat Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut ikkunoiden valmistukseen ja puusepänliikkeeseen. Yritys perustettiin vuonna 2005, ja sen kotipaikka sijaitsee Kalajoella. Toimitusjohtajana toimii Piia Susanna Ruhkala. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 3,77 miljoonaa euroa, ja sen tilikauden tulos oli 89 tuhatta euroa. Liikevaihto kasvoi 25,1% edellisestä vuodesta, ja liikevoittoprosentti oli 2,8%.

HR-Ikkunat Oy:n päätoimiala on ikkunoiden valmistus, mutta se harjoittaa myös puusepänliikettä. Yrityksellä on 24 työntekijää, joista osa on käsityöläisiä, jotka valmistavat jokaisen ikkunan käsin tehtaalla. Tämä mahdollistaa joustavuuden ja räätälöitävyyden, joka on yksi yrityksen vahvuuksista. Tuotanto mukautuu helposti erilaisiin tilauksiin, ja yritys pystyy toteuttamaan asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja kustannustehokkaasti.

HR-Ikkunat Oy korostaa perinteistä puusepänosaamistaan ja käyttää laadukkaita valmistusmateriaaleja yhdessä parhaaksi todettujen työmenetelmien kanssa. Yhtiö käyttää ikkunoissaan pääsääntöisesti suomalaista, oksatonta sormijatkettua mäntyä. Lisäksi eristyslaseihin käytettävä välilistajärjestelmä on alansa laadukkain ja palkittu Super Spacer®. HR-Ikkunat Oy kantaa vastuun käyttämistään ikkunamateriaaleista ja pyrkii vastuulliseen toimintaan.

HR-Ikkunat Oy lähtee ikkunoiden myynnissä selvittämään jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarjoaa siihen selkeän ratkaisun, joka sisältää kaiken tarvittavan yhdellä ostoksella. Yritys välttää ylimääräisten ominaisuuksien myyntiä ja aina ajattelee asiakkaan etua. Ikkunoiden merkityksestä johtuen HR-Ikkunat Oy haluaa kantaa vastuun suomalaisten perheiden hyvinvoinnista ja mukavasta arjesta.

HR-Ikkunat Oy:n strategia perustuu jatkuvaan kehittämiseen. Yritys tekee jatkuvia parannuksia toimintoihinsa, arvioi tuloksia ja toteuttaa lisäparannuksia. HR-Ikkunat Oy hyödyntää aiemmin oppimaansa, mutta ei lepää laakereillaan vaan pyrkii koko ajan kerryttämään uutta osaamista. Yrityksen johtaminen perustuu jatkuvaan kehittämiseen, ja HR-Ikkunat Oy haluaa olla edelläkävijä alallaan.

Yrityksen vastuullisuusajattelu näkyy myös siinä, että HR-Ikkunat Oy käyttää ikkunoidensa valmistuksessa pääasiassa suomalaista puumateriaalia, mikä vähentää kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Lisäksi yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään prosessejaan ja löytämään uusia tapoja vähentää toimintansa ympäristövaikutuksia.

HR-Ikkunat Oy:n lähtökohtana on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä ikkunoita. Yhtiö korostaa käsityöläisyyden merkitystä ikkunoiden laadunvalvonnassa ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja, joissa huomioidaan heidän tarpeensa ja toiveensa.

HR-Ikkunat Oy:n tavoitteena on jatkossakin tarjota asiakkailleen laadukkaita ikkunoita, jotka ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Yritys haluaa pysyä edelläkävijänä alallaan ja jatkaa kehittämistä vastuullisuusajattelun ja asiakaslähtöisyyden kautta.