Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Ikkunaremontin lisähuomiot

Ikkunaremontti voi vaikuttaa muihin remontin seikkoihin, jotka on hyvä ottaa huomioon ennen ikkunoiden vaihtoa. Ikkunoiden vaihto vaikuttaa suoraan julkisivun ulkonäköön ja energiatehokkuuteen, ja se voi myös vaikuttaa eristemateriaalien valintaan.

Julkisivu

Ikkunaremontti vaikuttaa suoraan julkisivun ulkonäköön, joten on tärkeää valita uudet ikkunat, jotka sopivat talon arkkitehtuuriin ja ulkonäköön. Ikkunoiden materiaali ja väri ovat tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jotta uudet ikkunat sopivat hyvin talon ulkonäköön.

Jos talossa on vanhoja ikkunoita, jotka ovat kuluneet ja rikkoutuneet, ne voivat vaikuttaa talon ulkonäköön ja nostaa julkisivuremontin tarpeen. Tällöin on hyvä harkita myös julkisivuremonttia ikkunaremontin yhteydessä.

Eristemateriaalit

Uudet ikkunat parantavat kodin energiatehokkuutta ja vähentävät lämpöhäviötä, mutta niiden asentaminen voi myös vaikuttaa eristemateriaalien valintaan. Esimerkiksi vanhojen ikkunoiden poisto voi vaikuttaa talon ilmanvaihtoon ja kosteuden poistoon, mikä voi vaatia eristemateriaalien päivittämistä.

Jos talossa on vanhat ikkunat, jotka vuotavat ja aiheuttavat vedon tunnetta, uusien ikkunoiden asentaminen parantaa huomattavasti kodin energiatehokkuutta ja talon ilmanlaatua. Uusien ikkunoiden asentaminen vaatii kuitenkin ammattitaitoisen asentajan, joka osaa tiivistää ikkunat huolellisesti ja varmistaa, että ne toimivat oikein.

Yhteenveto

Ikkunaremontti vaikuttaa suoraan kodin energiatehokkuuteen ja ulkonäköön, joten on tärkeää valita uudet ikkunat huolella ja harkita myös muita remonttiin liittyviä seikkoja, kuten julkisivua ja eristemateriaaleja. Uusien ikkunoiden asentaminen parantaa kodin ilmettä ja asumismukavuutta, mutta se vaatii ammattitaitoisen asentajan ja huolellisen suunnittelun ja toteutuksen. Jos olet harkitsemassa ikkunaremonttia, muista ottaa huomioon kaikki seikat ja suunnitella remontti huolella, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.