Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Kaskipuu Oy

Kaskipuu Oy on oululainen osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 2019 ja jonka pääasiallinen toimiala on puusepänliike. Yhtiön perusti toisen polven perheyritys, jonka perustaja Eero Kaski valmisti korkealaatuisia puuovia jo vuodesta 1978. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja on Marko Jari Kullervo Kallunki.

Kaskipuu Oy:n viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan sen liikevaihto oli 65,17 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 140 000 euroa. Liikevaihto kasvoi 34,6% ja liikevoittoprosentti oli -1,8%. Kaskipuun laadukkaat ja käsin tehdyt puuovet säilyvät tunnelmaltaan ja laadultaan asiakkaiden jälkipolville asti. Yhtiö valmistaa myös tarkkaan valittuja ikkunoita ja ulko-ovia, jotka täydentävät talon arkkitehtuuria ja ovat sopusoinnussa sen ilmeen kanssa.

Kaskipuu Oy:n tuotteille on myönnetty avainlippumerkki ja puuoville myös Design from Finland -merkki, mikä kertoo yhtiön sitoutumisesta suomalaiseen laatuun, kädenjälkeen ja osaamiseen. Yhtiön tuotteiden kotimaisuusaste on yli 90%. Kaskipuu uskoo hyvään muotoiluun ja sen ovimallistojen muotoilussa on huomioitu niin moderni arkkitehtuuri kuin talon ilmeen tukeminen. Yhtiö työllisti 310 työntekijää vuoden 2021 tilikaudella, mikä kasvoi 9,9% edelliseltä tilikaudelta.