Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Katon materiaalit

Kiinteistön katto voidaan tehdä monista eri materiaaleista, ja jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa. Tässä muutamia esimerkkejä yleisimmistä kattomateriaaleista:

  1. Tiili: Tiilikatto on erittäin kestävä ja pitkäikäinen, ja se suojaa hyvin kosteudelta ja ilmaston muutoksilta. Tiilikatto on myös energiatehokas, sillä se pitää lämmön talossa ja vähentää energiakustannuksia.

  2. Huopa: Huopakatto on kestävä ja helppo asentaa. Se sopii hyvin matalakattoisiin rakennuksiin ja on erittäin vedenpitävä. Huopakatto on myös edullinen vaihtoehto.

  3. Pelti: Peltikatto on kevyt ja kestävä, ja se sopii hyvin erilaisiin rakennuksiin. Peltikatto on myös erittäin paloturvallinen ja helppo asentaa.

  4. Konesaumakatto: Konesaumakatto on pitkäikäinen ja kestävä, ja se sopii hyvin esimerkiksi moderniin arkkitehtuuriin. Konesaumakatto on myös erittäin vedenpitävä ja helppo huoltaa.

  5. Bitumikermi: Bitumikermi on kestävä ja helppo asentaa, ja se sopii hyvin erilaisiin kattoratkaisuihin. Bitumikermi on myös erittäin vedenpitävä ja pitkäikäinen.

Näiden lisäksi on olemassa monia muita harvinaisempia kattomateriaaleja, kuten esimerkiksi puu, kattolevyt ja erilaiset komposiittimateriaalit. Jokaisella kattomateriaalilla on omat etunsa ja haittansa, ja sopivin materiaali valitaan yleensä omistajan tarpeiden ja mieltymysten mukaan.