Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Kylpyhuoneremontin hinta

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, ja sen remontointi on usein tärkeä investointi kodin arvon ja toiminnallisuuden parantamiseksi. Kuitenkin monia mietityttää kylpyhuoneremontin hinta, joka vaihtelee suuresti riippuen siitä, mitä remontissa halutaan tehdä ja missä päin Suomea asutaan.

Yleisesti ottaen kylpyhuoneremontin työkustannukset ovat noin 40-50% kokonaiskustannuksista. Tämä tarkoittaa, että remontin lopullinen hinta riippuu suuresti valittavista materiaaleista ja kalusteista sekä remontin laajuudesta. Esimerkiksi pelkän silikonisaumojen vaihto voi maksaa muutamia satoja euroja, kun taas koko kylpyhuoneen uudistaminen voi maksaa kymmeniä tuhansia euroja.

Remontin hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten pinta-ala ja sijainti. Pääkaupunkiseudulla kylpyhuoneremontin hinnat ovat yleensä hieman korkeammat kuin muualla Suomessa. Onkin tärkeää selvittää remontin hinta etukäteen, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja budjetin ylittymiseltä.

Kilpailuttamalla urakoitsijoita ja vertailemalla tarjouksia voi löytää parhaan mahdollisen hinnan ja laadun suhteen. Tärkeintä on kuitenkin löytää ammattitaitoinen ja luotettava urakoitsija, joka hoitaa remontin alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja asiakkaan tarpeet huomioiden.