Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Lammin Ikkuna Oy

Lammin Ikkuna Oy on Hämeenlinnassa toimiva ikkuna- ja ovialan yritys, joka on perustettu vuonna 1998. Yrityksen juuret ulottuvat kuitenkin jo vuoteen 1972, jolloin Lammilla aloitettiin ikkunoiden ja ovien valmistus. Lammin Ikkuna on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettaviin, energiaa säästäviin ja korkealaatuisiin ikkunoihin ja oviin.

Lammin Ikkuna Oy:n toinen toimiala on ovet ja ovien valmistus. Yhtiön toimitusjohtaja on Hannu Olavi Saarinen. Yrityksen liikevaihto oli 12,23 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos -368 tuhatta euroa vuonna 2021. Yrityksellä oli kyseisenä tilikautena 59 työntekijää.

Lammin Ikkuna on laajentanut toimintaansa vuosien varrella, ja vuonna 2007 se perusti Kangasniemeen sisaryrityksen, Virepuu Oy:n. Virepuu valmistaa Lammin ulko-ovet sekä parveke- ja terassiovet ja jalostaa Lammin ikkuna- ja oviaihiot. Lammin Ikkunan tuotteita viedään myös ulkomaille.

Yrityksen innovaatiot ovat olleet merkittävässä roolissa sen kasvussa ja menestyksessä. Yhtiö on saanut useita palkintoja kehittämästään Eko Watti -matalaenergiaikkunasta ja Signal Window -innovaatiosta, joka helpottaa radiosignaalien pääsyä sisätiloihin ikkunoiden ja ovien energiatehokkuudesta tinkimättä.

Lammin Ikkuna Oy on myös vahvasti mukana suomalaisessa urheilussa ja on toiminut useiden suomalaisten urheilijoiden ja urheiluseurojen tukijana vuosien varrella. Yrityksen viimeaikojen merkittävimpiä asiakaskohteita ovat olleet mm. Torni-hotelli Tampereella, Uusi Lastensairaala Helsingissä ja Tikkurilan Kirkko Vantaalla. Lammin Ikkuna Oy:llä on paikka monissa alan järjestöissä ja se käyttää Avainlippu-merkkiä.