Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumpun käytöllä on merkittäviä etuja, oli kyseessä sitten koti tai mökki. Sen ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus tuovat suuria säästöjä. Ilmalämpöpumppu on erityisen hyödyllinen, jos asut sähkö- tai öljylämmitteisessä omakoti- tai rivitalossa, sillä se voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa sadoilla euroilla lämmityskaudella. Samalla teet ympäristölle palveluksen.

Ilmalämpöpumpun käytöllä voi säästää merkittäviä summia, sillä se on erittäin energiatehokas lämmitysmuoto, joka toimii hyvin yhdessä muiden lämmitysjärjestelmien kanssa. Sitä voi käyttää jopa pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä autotallissa. Vuosittaiset säästöt voivat olla useita satoja euroja.

Ilmalämpöpumppu on erityisen hyödyllinen sähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa, joissa lämmityssähkön osuus vaikuttaa sähkölaskun suuruuteen. Mitä suurempi lämmityssähkön osuus, sitä enemmän voit säästää ilmalämpöpumpun käytöllä. Voit myös optimoida ilmalämpöpumpun käyttöä vapaa-ajan asunnossa etäohjaimen avulla, mikä parantaa sen energiatehokkuutta entisestään.

Säästöt voivat kasvaa entisestään avarissa tiloissa ja tasaisella lämmönjakelulla. Ilmalämpöpumput pystyvät levittämään lämpöä useimmissa taloissa tasaisesti, kunhan ne sijoitetaan oikein.