Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Oulux Ovet ja Ikkunat Oy

Oulux Ovet ja Ikkunat Oy on Oulussa sijaitseva yritys, joka on erikoistunut puusepänteollisuuteen. Yritys perustettiin vuonna 2018, ja sen päätoimiala on ovien ja ikkunoiden valmistus. Toimitusjohtajana toimii Marko Jari Kullervo Kallunki.

Ouluxin laaja kokemus puusepänteollisuudesta juontaa juurensa aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Tämä pitkä perinne ja ammattitaito näkyvät vahvasti Ouluxin korkealaatuisissa ovissa ja ikkunoissa. Yrityksen tuotteet on suunniteltu suomalaiseen makuun ja haastaviin olosuhteisiin, ja ne ovatkin saaneet arvostetun avainlippumerkin. Ouluxin laadukkaissa ovissa ja ikkunoissa yhdistyvät parhaat materiaalit, huolellisesti suunnitellut rakenteet ja viimeistelty ulkonäkö.

Ouluxin monipuolisesta yli sadan ovimallin ja monipuolisen ikkunavalikoiman ansiosta jokaiselle löytyy sopivat tuotteet, jotka soveltuvat kaikenlaisiin koteihin ja arkkitehtuuriin. Yritys panostaa erityisesti asiakaspalveluun, joka vastaa nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja hoitaa asiat ammattitaidolla.

Kaikki Ouluxin tuotteet valmistetaan Suomessa, ja niiden kotimaisuusaste on yli 90%. Tämän ansiosta yritys on saanut käyttöönsä arvostetun Avainlippumerkin, joka on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippumerkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa ja jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%. Ouluxin avainlippumerkki onkin merkki yrityksen järjestelmällisestä ja nykyaikaisesta toimintatavasta sekä siitä, että sen tuotteet ovat eettisiä, ekologisia ja vastuullisia valintoja.

Oulux on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten "Onhan siinä Avainlippu" -kampanjassa, jossa halutaan tuoda esille kotimaisen työn merkitys ja tuotteiden kotimaisuus. Kampanjan tavoitteena on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. Ouluxin avainlippumerkki kertoo yrityksen vahvasta sitoutumisesta nykyaikaisiin toimintatapoihin sekä sen eettisyydestä, ekologisuudesta ja vastuullisuudesta.

Yritys haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, jotka ovat samalla ekologisia ja vastuullisia. Tämä näkyy myös Ouluxin valikoiman monipuolisuudessa, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden valita juuri heille sopivat tuotteet.

Ouluxin menestys perustuu vahvaan ammattitaitoon ja perinteiseen puusepäntaitoon. Yritys on sitoutunut jatkuvaan kehitykseen ja investoi voimakkaasti tuotekehitykseen sekä moderniin tuotantoteknologiaan. Tämän ansiosta Oulux pystyy tarjoamaan asiakkailleen innovatiivisia ja edistyksellisiä ratkaisuja.

Yrityksen visio on olla johtava puusepänteollisuuden edelläkävijä Suomessa ja tavoitteena on laajentua myös kansainvälisille markkinoille. Ouluxin arvot ovat vastuullisuus, laatu, asiakaslähtöisyys ja jatkuva kehittäminen.

Yritys on kasvanut nopeasti perustamisvuodestaan lähtien, ja sen liikevaihto on kasvanut huimasti. Tämä osoittaa, että Ouluxin tuotteet ovat vastanneet asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Yritys onkin noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista ovien ja ikkunoiden valmistajista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Oulux Ovet ja Ikkunat Oy on laadukkaista ja kestävistä ovista ja ikkunoista tunnettu suomalainen yritys, joka on sitoutunut vastuullisuuteen ja jatkuvaan kehittämiseen. Yrityksen tuotteet ovat palkittuja avainlipulla ja ne ovat suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja makuun. Ouluxin vahva ammattitaito ja perinteinen puusepäntaito yhdistettynä moderniin teknologiaan mahdollistavat innovatiivisten ratkaisujen tarjoamisen asiakkaille. Ouluxin tavoitteena on olla johtava puusepänteollisuuden edelläkävijä Suomessa ja laajentua kansainvälisille markkinoille.