Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Sisustusideoita kylpyhuoneeseen

  1. Värikkäät pyyhkeet: Pyyhkeet ovat tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta, joten kokeile lisätä väriä pyyhkeisiin. Voit valita kirkkaita värejä tai pastellisävyjä, jotka sopivat kylpyhuoneen muuhun sisustukseen.

  2. Kylpyhuoneen matto: Kylpyhuoneen matto voi lisätä tilaan mukavuutta ja tyyliä. Valitse väriltään ja materiaaliltaan kylpyhuoneeseen sopiva matto, joka on helppo pitää puhtaana.

  3. Kasvit: Kasvit tuovat luontoa ja raikkautta kylpyhuoneeseen. Valitse kasveja, jotka viihtyvät kosteassa ympäristössä, kuten saniaisia tai rönsyliljoja.

  4. Sisustustaulut: Sisustustaulut voivat olla hieno tapa lisätä kylpyhuoneeseen taidetta ja väriä. Valitse taulu, joka sopii kylpyhuoneen teemaan ja väreihin.

  5. Hyllyt: Hyllyt voivat lisätä tilan säilytystilaa ja toimia myös sisustuselementteinä. Kokeile asettaa hyllyille kauniita esineitä, kuten kynttilöitä tai koriste-esineitä.

  6. Kylpyhuoneen valaistus: Valaistus on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Kokeile valaista tilaa erilaisilla valoilla, kuten kattovaloilla ja seinävalaisimilla. Voit myös lisätä tunnelmaa kynttilöillä.

  7. Kylpyhuoneen kalusteet: Kylpyhuoneen kalusteet voivat olla tärkeä osa sisustusta. Kokeile valita kalusteet, jotka sopivat tilaan ja ovat samalla tyylikkäitä. Esimerkiksi modernit ja minimalistiset kalusteet voivat olla hyvä valinta.