Olemme avoinna arkisin klo 9-18

Skaala IFN Oy

Skaala IFN Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2014. Yhtiö on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettuihin ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuihin. Skaalan tuotteet tunnetaan energiatehokkuudestaan, kestävyydestään ja laadukkuudestaan.

Viime tilikauden liikevaihto oli 52,52 miljoonaa euroa, ja yhtiöllä oli 305 työntekijää. Skaala IFN Oy:n pääasialliset markkinat ovat Suomessa, mutta sen tuotteita myydään myös Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa.

Skaala aloitti toimintansa puusepänliikkeenä ja on säilyttänyt vahvan puusepänteollisuuden perinteen modernien teknologioiden rinnalla. Yhtiö valmistaa ikkunat ja ovet mittatilaustyönä tehtaallaan Etelä-Pohjanmaalla, ja monet tuotannon työvaiheista tehdään edelleen käsityönä.

Skaalan mittaus- ja suunnittelupalvelu, asennuspalvelu ja huoltopalvelu palvelevat asiakkaita kaikkialla Suomessa. Yhtiö on saanut tunnustusta useilla eri palkinnoilla energiatehokkuudestaan ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta.

Skaala IFN Oy on osa kansainvälistä IFN Holding -konsernia, joka on Euroopan suurin ikkuna-alan toimija. Yhtiöllä on ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit, mikä osoittaa sen toiminnan olevan standardisoitua ja optimoitua. Skaala panostaa myös työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin Safe Field & Factory -ohjelman avulla.

Skaala IFN Oy on luotettava ja arvostettu toimija ikkuna- ja ovialalla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua ja kestäviä tuotteita, jotka vastaavat vaativienkin asiakkaiden tarpeisiin. Skaala on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja panostaa vahvasti ympäristöystävälliseen toimintaan.